Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2009 17:13 - Третата световна война и ловът на вещици в полето на Алтернативната медицина.
Автор: viki11 Категория: Политика   
Прочетен: 4511 Коментари: 1 Гласове:
3В средата на 70-те, президентът Джеймс Картър подписва един документ предоставен му от Рокфелер, наречен "Глобален Доклад 2000". Главното намерение на този доклад е да се намали американското население с 10% и Съветът за Чуждестранни Връзки участва също в него като предлага свои мерки за този процес и свъждането му вече до 45%. (Става въпрос за редуциране населението на земята до планираните само 45%! Забележете!

 Планът предвижда използването на ваксини за имунизиране, които се инжектират в децата.
 Медиите постоянно говорят за опасността от Трета световна война, но те нищо не казват за това, че всъщност Третата Световна Война е започнала. Хората всъщност очакват за начало на войната нещо като BIG BANG, но не това е може би единствения начин за подобно начало.
 Третата Световна Война е преди всичко безшумна война - война, която се води в тишина, без използването на класическите оръжия. Но това е война, която е не по-малко унищожителна.
 Това е война на безшумен и невидим контрол върху мисленето, включваща имплантиране на вируси, както и други смъртоносни болести сред населението, предавани с помощта на многообещаващи ваксини, несъдържащи онова, което в действителност носят като име. Точно по този начин беше имплантиран т.нар. СПИН.
 СПИН беше разпространен в началото сред черното население и хомосексуалистите посредством ваксината срещу Хепатит Б, използвана редом с вируса на СПИН. И така вирусът беше имплантиран със съдействието на Световната Здравна Организация и именно от там започнанеговото разпространение.

Ужасно е, нали, че Управляващият Елит крои планове за геноцид на милиони американци чрез зараза от поливаксини, които засяват цяло едно поколение с вируса на рака. Така  както фактите говорят, нашата имунна система не за дълго ще издържи на създадените в лаборатории вируси, представляващи нещо като биологически бомби във времето, активиращи се една след друга.
 Наистина едно от първите неща, които президента Клинтън направи след Изборите, беше да следва директивите на Рокфелер за социализация на повече от една пета от икономиката, касаеща здравето на населението - нещо, което означава, че Рокфелеровата Олигархия монополизира този дял повече от една пета.

 Изследванията показват, че 97,5% от онова , което наричаме "грижи за здравето" е всъщност грижи за болест.

 От люлката до гроба се осъществява контрол върху всеки един гражданин на Америка, като се започне от Масмедиите Контрола, Контрола върху съзнанието, Контрола чрез храните и лекарствата, както и чрез тези синтетични храни, изградени на база химични добавки.

 Всичко това се развива устремно през последните години и узнаването му ще ви накара да осъзнаете колко е невероятно сериозно положението на Планетата ни.

 И така нека се вгледаме в дълбочина, проследявайки историята. Още в началото на века Рокфелер и Карнеги създават Медицински монопол, финансирайки 1640 медицински училища със средства отпуснати за фармакологията, неизбежно водещи до стимулиране на употребата на лекарства, отначало само на етическа основа, тъй като тези фамилии притежават или по индиректен път котролират почти всички компании за лекарства.


 ... следва
 след Коледа

 Какво да ви кажа, нали драпаха много българи за Америка и Капитализъм като образец за човешки прогрес. Те ви прогрес, те ви глупаци, те ви егоисти и убийци.


Тагове:   Америка,


Гласувай:
3
01. universalnite000 - В подкрепа на това, което изнасяш, ...
25.12.2009 19:44
В подкрепа на това, което изнасяш, ще цитирам част от книгата на д-р Атанас Гълъбов "Световната конспирация срещу здравето"
За да придобиете известна представа за тъмната страна на "демокрацията" към която искат да приобщят страната ни българските евроатлантици, ще ви запозная с някои "високохуманни" експерименти, извършвани отвъд океана. През 1931 г. д-р Корнелиус Роудс под егидата на Института за медицински проучвания "Рокфелер" инокулира ракови клетки в хора. По-късно същият провежда серия от експерименти с облъчване на американски бойници и пациенти без тяхното знание.
През 1932 г. започва друго зловещо "изследване", т. нар. Тъскиджий Сифилис Стъди. Двеста чернокожи американци, диагностицирани със сифилис, са използвани като морски свинчета, за да се проследи как се развива болестта. Те не са били уведомени за тяхното заболяване и са били оставени нарочно без терапия. Всички те починали от болестта, а техните семейства никога не узнали, че е било възможно да бъдат излекувани.
През 1935 г., след като за 2 десетилетия измират няколко милиона американци от пелагра, Службата за обществено здраве (PHS) най-накрая решава да направи нещо по въпроса. Директорът на агенцията по-късно цинично заявява, че поне от 20 г. им е известна причината за болестта - недостиг или липса на витамини от групата В-комплекс, но не е предприела никакви мерки, защото било засегнато главно бедното чернокожо население!
През 1940 г. 400 затворници в Чикаго са инфектирани с малария, за да се проучат ефектите на нови експериментални медикаменти срещу това заболяване. Нацистките лекари по време на Нюрнбергския процес са цитирали именно този експеримент, за да се защитят за своите действия в концентрационните лагери.
През 1945 г. се дава начало на проект "Пейпърклип". Щатският департамент и ЦРУ спасяват в периода около края на Втората световна война около 900 нацистки лекари и учени (включително и зловещият д-р Й. Менгеле, наричан "Ангелът на смъртта"), като ги изтеглят в САЩ и им предлагат закрила и нови самоличности, за да работят върху секретни проекти на САЩ .
През 1945 г. е задействана "Програма Ф" от комисията по атомна енергия на САЩ (АЕС), свързана с флуорирането на водите.
От секретен документ от 1947 г., издаден от полковник Е. Къркпатрик от АЕС се вижда, че агенцията е решила да започне интравенозно назначаване на радиоактивни вещества на нищо неподозиращи пациенти.
През 1947 г. ЦРУ започва експерименти с психотропни вещества, като например ЛСД, с цел да ги използва в подривната си дейност. Като опитни зайчета са били използвани военни и цивилни граждани със или без тяхното знание. Армията също провежда подобни експерименти в периода 1955-1958 г.
През 1950 г. Министерството на отбраната на САЩ планира да детонира ядрена бомба в пустинята, след което да изследва за заболявания и смъртност хората, живеещи в близките градове и села, намиращи се по посока на вятъра.
През същата година, за да определи доколко уязвим е един американски град към биологическа атака, подразделения на американския флот разпръскват облак от бактерии над Сан Франциско, след което много жители развиват подобни на пневмония симптоми.
От 1951 до 1969 г. Министерството на отбраната прави изпитания на открито на болестотворни вируси и бактерии в различни населени области на САЩ.
През 1953 г. военните изпускат облак от газ, съдържащ цинково-кадмиево-серни съединения, над няколко големи града във Вирджиния, за да придобият представа за токсичността на разпръсквани химически агенти.
През 1953 г. ЦРУ започва зловещия проект МК-ULTRA. Целта му е била разработването и изпитването на вещества и биологични агенти, които биха могли да се използват за контрол на съзнанието и поведението както на отделни индивиди, така и на големи групи от хора. През 1960 г. Военното разузнаване на САЩ започва проектите THIRD CHANCE и DERBY НАТ. Първият представлява изпитване на ефектите на ЛСД върху европейското население, а вторият - върху азиатското. (Чудно ли е, че има толкова много наркомани по света и че този проблем не се изкоренява?) През 1965 г. ЦРУ и Министерството на отбраната започват проекта МК-SEARCH, а през 1967 проекта МК-NAOMI -различни версии на МК-ULTRA.
През 1966 г. отново ЦРУ започва проекта МК-ОFTEN - програма, чиято цел е да изпробва токсичните ефекти на определени медикаменти у хора и животни.
През 1968 г. ЦРУ експериментира с възможността за отравяне на питейната вода с различни химикали.
През 1969 г. Робърт МакМахан от Министерството на отбраната иска от Конгреса на САЩ да се отпуснат 10 млн. USD за проект под ръководството на ЦРУ, имащ за цел да осъществи в срок от 5 до 10 г. създаването на ново биологично оръжие - микробен агент, срещу който не съществува естествен имунитет! Парите са отпуснати на следващата година.
През 1970 г. САЩ интензифицира усилията си по разработката на "етническо биологично оръжие", Което има за цел селективно да унищожава отделни етнически групи, като се използват особеностите на генетични различия и вариации в ДНК.
През 1975 г. започва специална вирусна програма, чиято цел е да разработи вирус предизвикващ рак у човека.
През 1977 г. на слушания в Сената се потвърждава, че 239 населени области в САЩ за периода 1949-1969 г. са били подлагани на целенасочено биологично заразяване.
През 1978 г. започват експериментите с ваксината срещу хепатит В, провеждани от СDС в Ню Йорк, Лос Анжелос и Сан Франциско, като се ваксинират предимно хомосексуалисти.
През 1981 г. в същите градове се диагностицират и първите случаи на СПИН в САЩ, което засилва подозренията, че ваксината може би има общо с масовата изява на болестта в страната.
Доклад до американския конгрес през 1986 г. разкрива, че САЩ разполагат в дадения момент с набор от биологични агенти, включващ модифицирани чрез генно инженерство вируси, естествено съществуващи в природата токсини и микроби, които могат да променят имунологичния си характер и от които човек да не може да се предпази. На следващата година Министерството на отбраната признава, че въпреки договора за забрана на опитите с биологично оръжие, то продължава да използва центрове за подобни разработки в 127 университета и лаборатории на територията на САЩ.
През 1990 г. на повече от 1500 шестмесечни бебета от латиноамерикански и негърски произход в Лос Анжелос е направена експериментална ваксина срещу морбили, която никога не е била лицензирана за приложение в САЩ. СDС по-късно потвърждава, че родителите изобщо не са били уведомени за това.
През 1994 г. чрез метода на "генно проследяване" д-р Гарт Никълсън от "Ем Ди Андерсън Кенсър сентър" в Хюстън, Тексас, открива у много американски войници участвали в операцията "Пустинна буря" през 1991 г. в Ирак, променен щам на Мусорlasma incognitus - микроб, обикновено използван за произвеждане на биологическо оръжие. В молекулярната му структура е внедрена 40% от обвивката на HIV-вируса.
През 1994 г. сенаторът Дж. Рокфелер изнася доклад, в който се разкрива, че в последните 50 години Министерството на отбраната е използвало стотици хиляди военнослужещи при експерименти с различни токсични и опасни за живота вещества! Списъкът включва нервнопаралитични газове и химикали, халюциногени, йонизираща радиация и др.
През 1995 г. д-р Гарт Никълсън открива доказателства, че биологичните агенти, използвани по време на бойната в Залива, са били произведени в Хюстън и Бока Рейтън, Флорида, и изпитвани на затворници в Тексас.
През 1997 г. 88 Конгресмени подписват писмо, чрез което се изисква провеждането на разследване за биооръжията и "синдрома на Залива".
От материала, изложен в тази и в предишната глава, се вижда как смесването на икономическите, политическите и военните интереси води до образуването на изключително токсичен болестотворен коктейл. Секретни експерименти със здравето на хората са извършвани и сигурно продължават да се извършват и в други страни по света. Самият факт, че е възможно съществуването на подобна дейност, показва колко болен е начинът на мислене на някои индивиди.
След като сте се запознали с всичко изнесено в книгата, предполагам, че не се учудвате повече защо човечеството става все по-болно. Промяна в системата обаче е невъзможна без активната намеса на пациентите - настоящи и потенциални! За да се подобри здравословното състояние на хората като цяло, всеки трябва да поеме своята отговорност - към себе си и към всички останали. Лекарите трябва да се обърнат към здравия разум и медицината да се освободи от догмите, които я сковават! За да се наложи нов тип хуманно здравеопазване, е необходимо ново съзнание и ценностна система, която да се базира не върху материалните придобивки, а върху духовността и морала.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: viki11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 711908
Постинги: 139
Коментари: 684
Гласове: 9431
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31