Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2009 11:01 - Тъжна политика. Нищо ново.
Автор: viki11 Категория: Политика   
Прочетен: 1969 Коментари: 2 Гласове:
0




Пак разочарование в България. Името на Бойко Борисов все още упорито се спряга до най-безочливия и крадлив политик Иван Костов и така наречените "синя коалиция".
 Исках да е Бойко, я колко неща направи за хората. Но както съм казвала, всичко бих направила тъпия Костов да не се върне на власт. Тъп, защото един умен човек не би посегнал на живота на хората, при това съзнателно и прикрито. С политиката си той уби много хора, а други доведе до оскъдица и болести, за които е необходимо време да се развият. Човекът все пак има корав организъм.
 Е, мургавият успя. Намали значително нацията.

 След него НДСВ върнаха до голяма степен хляба на хората. Хляб в истинския смисъл. Той и това им взе. И как безсъвестно същество като него, нагло до безочие, да прави нещо добро?!!!
 Не на последно място го отричам заради смъртта на момченцето в Южния парк, след която стачкуваха таксиметровите шофьори, но нищо не  свършиха като хората. Един мургавец ги пребори и измама отново. ИМАМИТЕ са специалитет на Иван Костов. Прикрит и отчаян клептоман.
 Не, по-лошо от Костов няма за България. И никой не може да промени този факт.

 Пък било то и Бойко Борисов.


 Жалко за Бойко. Спяган до този...НЕ. Общо НЕ.


Не че няма за кого да се гласува, но ако Бойко набере действително болшинството гласове ще х укне към мургавия. Уви.


 Основното ми мнение се оформи от поддръжника на Бойко неква народна партия от Европа, водещата във Франция, Италия, Германия. Техният формат никога не е бил най-добрия и за нас. Те са друг калибър държави с друга политика.
 А като оплюха така социалистите, сякаш нищо добро не ми се е случило в детството!... Верно, не умирах от кеф от социалистите, но пък не съм по-доволна и от "ДЕМОКРАТИТЕ" и капиталистите!!! 50 на 50.  И не виждам тази насаждана омраза какво друго може да е, ОСВЕН БОРБА ОТНОВО 10% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ЗАВЗЕМАТ 90% ОТ ПАРИТЕ И ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ.

 Да им  го начукам.

 Все пак Норвегия, Холандия, Финландия , Дания,Швейцария и други си живеят живота без да целуват задниците на силно развитите капиталисти в Евпора- Германия - да не забравяме Втората световна война кой я финансира, Франция - меракът на Наполеон да владее... НАС всички, Италия - най-силната мафия.

 Е, България си остава слаба на УМОВЕ.
 Пак си подлагаме задника, където няма да спечелим!!!!!!!!!!!!! А ще ни управляват за свое благо.


 Аз имам хиляди причини да не гласувам. Дали ще гласувате с новите системи за отчитане на гласове дори не е толкова важно. Решавайте.


 Но ще гласувам. И въпреки това нямам никакъв жар и оптимизъм от това. Просто поредните крадящи.


 При това ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, съсипвано над 15 години без оглед да нуждите ни... ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ!
 Освен НДСВ. Имам цели 10 причини да уважа помощта им и линията, която следват неотклонно.

Бях чела интервю на Бойко, че ако не управлява сам ще мине в опозиция. Е, да, но той не чух да го произнася. Това си остана в сянка. Явно е получил други напътствия. А щом получава напътствия как да съм сигурна, че след избирането му това няма да продължи! Макар Бойко да е човечен, не е цяла партия, а един човек. 
 Излъгах се със Софиянски, та нали той е с Костов, как се заблудих, но не ми се рискува сега с още един, който сътрудничи с хора, които не ми допадат.
 Харесвам Бойко Борисов. Но не чух, че няма да работи с Иван Костов.
 Жалко. 
 Покрай маймуната ще изгори и цялото.






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viki11 - Относно клипчето...
04.07.2009 11:05
Виждала съм и по-одухотворени и убедителни певци и зрители.
Питате ли се, защо са до голяма степен омърлушени?
В какво вярват?
Защо им липсва сигурност?
цитирай
2. kardzhali - По-живо!
05.07.2009 10:56
Стига с тази меланхолия и въздишки по миналото!Нещата се случват сега и в момента. Ако изоставаш , защото така си избираш-не обвинявай другите, че избират да гледат нагоре, а не надолу:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: viki11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 909923
Постинги: 139
Коментари: 684
Гласове: 9432
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930