Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2009 09:02 - Лицето на комунизма. И истината за Хитлер.
Автор: viki11 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 16014 Коментари: 12 Гласове:
4

Последна промяна: 02.12.2009 10:29


Само за разбиращи.
Челси е истинското лице на мира. Не борците за мир, а установения мир. Челси е демокрация.
 Хумор, работа, приятелство.


                                         image



 Демокрацията е вътре във всеки от нас, стига да намерим истинското себе си. Това, с което сме се родили.

 Челси е и красота, но не това е истинската причина да ги харесвам. Тъпи красавци и красиви  гангстери бол, а аз не мога да ги понасям.
 Челси е вътрешна красота и чудесни взаимоотношения.

 Живеейки в България, Русия и Англия, т.е. понагласен социализъм, водещ социализъм и водещ капитализъм, мога да твърдя, че само в Русия има условия за такова развитие. Има опити, имаше опити, имаше път. За нашето младо поколение, което даже не знае как са живяли техните

родители (вината е повече на родителите, но и обща), камо ли по-назад, ще кажа, че комунизмът не е достигнат, но социализмът беше пътят към него. Опитите хората да заживеят заедно и мирно, да не бъдат убивани, да бъдат подпомагани. Всеки да е щастлив. Или по учебниците "от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите". Не говорим за алчността, а

потребностите.
Това е комунизмът. Моите връстници са от последните, които живяха при социализма - пътят към комунизъм. Постигането на комунизма минава през съзнанието и СЪВЕСТТА на хората. Към нея се стремяха някои социалисти и комунисти. Други крадяха или се скатаваха от работа (пак кражба). Доста крадяха. Ако не крадеш си СДС, малко така беше. Макар че още СДС не се беше появило.

 На моя съученичка, красивата Емилия, майка й окраде за 6 месеца цял магазин от нивото на Билла и Пикадили и надчетоха всеки от големия персонал по 3 заплати на човек. На косъм да е над 500 лева на калпак за което се влизаше в затвора. Работиш 6 месеца за 100-150 лева, плащат ти за три... Тарикатско. Но опасно за живота.

    А палетата с коняк Слънчев бряг се оказа, че вместо в окръжен град се продадоха на курорта Слънчев бряг.  Вероятно е искала да въведе ред. Каквото заглавието, там и продажбата. ;) 

         Сами се сещате, на курортистски цени. Имаше си надценка и по онова време за удоволствията и за чужденците.

                                  image

     За малките ще поясня, че "пале" означава дървена стойка, на която се събират доста касички с коняк. Така се превозват. Може би 30 и повече. Слънчев бряг коняк струваше тогава 3.80 лв. Тъжна причина да си го спомням. 7.20 беше Плиска. Но, сигурна съм, доста по-качествен от днешния. Ха, наздраве!

         image


 Около "демокрацията" хванаха крадлата, защото крадеше под калпака  и за шефовете и за "наказание"... я пратиха в друг магазин!

   Аз бях от потърпевшите. Напускането беше забранено, само дисциплинарно можеше да напуснеш, а системата оставаше на смърт от глад дисциплинарно уволнените. Т.е. не можеш да напуснеш, веднъж подписал, можеш само да й плащаш кражбите!
Моята първа среща с работодателите.
 Не се косете! Днес е още по-лошо! Само искайте доказателства! Ще ви ги дам. Делото е в съда, но се оперирах от рак и нямах 300 лева за адвокат. А и това ми беше последна грижа. Те спечелиха! Отново. Защото адвокатката от КНСБ, която ме посъветва да ги съдя, си иска своите 300 лева предварително, а не след делото, както би могла да направи. Адвокатката на господин Александър Божков, лека му пръст, и той с моята болест, също си ги иска, а май и повече вярваше на "управляващите", шефовете от ЕТ.
 
 Е, много се отнесох. Говорихме за щастието при комунизма. Безплатното здравеопазване, което пазеше живота ни. Доста повече от сега. Човекът беше по-важен от парите. А бизнесът на курорт Слънчев бряг беше професионален и насочен към душевното спокойствие на човека. И възпитанието. Днес е курорт за алкохолен и секс туризъм за неплатежоспособната работна ръка на европа. На прошляците.


 А на когото не му харесва всички да са живи и здрави, възможно по-щастливи, а щастието зависи и от нас самите, нека да гледат това филмче за Хитлер. Мисля, че Иван Костов е някакъв далечен или близък роднина на този водач. И той не ще живи хора. И той е прикрит.


 http://www.intv.ru/uplay/0xIATZE79m



                            image
 Но група Челси - те ме изпълват със спокойствие, защото са продуктът на една отиваща си добра идея! Остава да помахаме с белите кърпички, с които си трием сълзите. Поне аз моите.

Капиталовите проблеми на Запада и Америка напират. (Вече за никого не е тайна, че "свинският грип" захрани много добре американската икономика, която е в криза. Не чух Америка да умира от "свински грип", но тя прибира печалбата. Лесна аритметика за неНАИВНИ).

Капиталът и капитализмът са си капитал и капитализъм. Никога демокрация и милосърдие. Но даже и Англия е по-милосърдна от България. Представете си.

image

 Челси...за психолозите. Ако се справят.
 Челси е лицето на жадувания комунизъм. Както и да го наречем...на всеобщото човешко щастие. Защитават се, никога не нападат. Работата не ги плаши, не мошенничат. Това е лицето, това е формулата. Това е Челси. :)

А по-долу е видеото, което беше поводът да се сетя за това. Макар че идеята съзрава дълго. За съжаление е на руски език. Ако някой иска, ще му го преведа.
изтегли:
"Звезда пошла на..." с Челси (часть 1), Муз-ТВ, 25.05.2009 image

 

55 Мб


"Звезда пошла на..." с Челси (часть 2), Муз-ТВ, 25.05.2009 image

 

50 Мб



image




Те са комунизмът. Не бъркайте със социализма и комунистическата партия, която си отиде. Комунизмът е засега само на книга. Комунизъм е ИДЕЯ. И тя е постигната в тези четири деца на съвсем обикновени (неУПРАВЛЯВАЩИ) руски семейства: Роман Архипов, Арсений Бородин, Алексей Корзин и Денис Петров или група "Челси".






Гласувай:
4



1. yuliya2006 - ВИКИ, ЧУДНИ МОМЧЕТА! И БЛАГОДАРЯ ЧЕ ...
26.11.2009 19:58
ВИКИ, ЧУДНИ МОМЧЕТА! И БЛАГОДАРЯ ЧЕ ГИ ОТКРИХ ПРИ ТЕБ!
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
2. viki11 - Мисля, че
26.11.2009 20:01
където и да сме ги открили си заслужава да знаем за тяхното съществуване. Добрички са.
Жалко, че по идеята за постинга не казва никой нищо, но за преценка на това трябва да ги познаваш доста добре и време. Може би година ми трябваше да разбера, че заради това ги харесвам.

А и масово не знаят днес децата какво е "комунизъм" и плюят по него!
Живях при социализъм, живях при капитализъм, учих за комунизъм... Ами не са прави да плюят тази идея! А ето че тя е възможна. Защото някои твърдят, че е утопия.
Въпросът е, какво ще правим с лошите. Вечният проблем.
цитирай
3. yuliya2006 - ВИКИ, КОМУНИЗМА НЕ Е УТОПИЯ НО Е ОЩЕ ...
26.11.2009 20:09
ВИКИ, КОМУНИЗМА НЕ Е УТОПИЯ НО Е ОЩЕ РАНО ЗА НЕГО..СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА НЕ Е ГОТОВО ЗА НЕГО
ДУХОВНОСТ ИСКА А НИЕ СМЕ ЗАТЪНАЛИ В МАТЕРЯЛНОТО И ВСЕ НАДОЛУ...
ДЖУЛ
цитирай
4. viki11 - Всеки път
27.11.2009 11:11
иска да тръгнеш по него.
А ние вървим назад!
Ти да си видяла някой да върви към по-добро? Само изключенията.

Явно не знаеш, някои специалисти официално твърдят, че е утопия.
цитирай
5. miaa - Здравей Вики! Искам да ти пожелая ...
01.12.2009 09:39
Здравей Вики! Искам да ти пожелая успешни и изпълнени с радост дни.Имного позитивизъм да има в сърцето ти.
цитирай
6. viki11 - За мен позитивното е в способността ...
02.12.2009 10:31
За мен позитивното е в способността ни да преодолеем, отстраним, да се преборим с негативното, което е причина за нашите проблеми!
Ако това имаш предвид...
цитирай
7. universalnite000 - Нашата култура е построена от ма...
02.12.2009 14:41
Нашата култура е построена от материални сетива за материални сетива. Този процес не би могъл да породи някакъв друг свят, различен от този, който наблюдаваме днес. Висшите нива на човека били отхвърлени от "науката" като несъществуващи и единствената крайна алтернатива -християнството и неговите религиозни другари по света губели доверие с всяка измината година благодарение на дългогодишната опаковка, в която били впримчени. Това оставило духовен вакуум, който едва напоследък се запълва с повторното изплуване в съзнанието ни на разбирането за това кои сме.
цитирай
8. viki11 - Да, но този свят днес тук и сега, в ...
03.12.2009 19:32
Да, но този свят днес тук и сега, в България, на мен ми е адски чужд.
Но пък и в Русия и Англия не се чувствах чак толкова странно. Защото там има съзнание. Коя чафка изпи съзнанието на БГ-то, а???
цитирай
9. universalnite000 - :) И на мен ми е чужд, Вики. А чавките, ...
04.12.2009 17:30
:) И на мен ми е чужд , Вики . А чавките , изпили съзнанието на Бг не са една и две , но най-вече причината е в сляпото подражание, което правят мнозина тук. Те пренебрегват една основна истина - всеки да прилича на себе си , но да е в хармония с всички, това е Божественото ! Поздрави
цитирай
10. viki11 - Да,
05.12.2009 07:59
но липсата на индивидуалност е заради липсата на култура за масите. Мен в детството в чужбина са ме учили и стимулирали да изявявам себе си. И все пак, тук ме задушават, подтискат и аз не устоявам, а представи си, ако даже не са те стимулирали. Тук се подтиска индивидуалността, защото управляващите ни са неуки в управлението и се страхуват от индивидуалностите.
Руснаците стимулират индивидуалността и точно тук съм представила 4 напълно различни момчета-мъже, които в незрялата си възраст са индивидуалности, но и са в хармония с цялото. В случая с групата си, но и в най-общ смисъл също.

А за хармонията с всички църквата и йогите могат да я наложат. Но те са доста изкривени, за да го направят. Вярващите са по-скоро объркани, до смахнати. Варират. ;)
Някой ден...
Може би пак с помощта на руснаците. Нещо такова е казала и Ванга. А и те са усвоили йога доста разумно, по-близо до естественото й приложение.
цитирай
11. begetron426 - Браво Вики...
07.12.2009 21:02
Браво Вики както не може да има социална справедливост без демокрация, така и не може да има и демократична справедливост без социализъм. Това е пътя на обединението на социализма с демокрацията, който ще ни изведе до едно справедливо общество, в което най-ценното ще бъде човека, развиващ се свободно върху основата на социалното равенство. Поздрав!!!
цитирай
12. viki11 - begetron426,
09.12.2009 21:58
Радвам се, ако мненията ни са близки. Поне да се опитваме да търсим изход. Ситуацията никак не е блестяща. Нито върви в добра посока. Нито има спокойствие за някого.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: viki11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 907142
Постинги: 139
Коментари: 684
Гласове: 9432
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031