Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2009 17:43 - За политиката.
Автор: viki11 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3606 Коментари: 11 Гласове:
2

Последна промяна: 09.11.2009 17:44


Оправдано ли е да страним днес от политиката?
 Не, защото с тези политици не можем да бъдем спокойни. Трябва да се опитаме да им попречим да ни смачкат.

 Колкото до Бойко...
 Същата песен на нов глас. ПРекалено е свързан с Иван Костов и сие. Кой е на власт? Хората на Костов. Волен С идеров е работил с него, РЗС водят към него и миришат на подобна наглост... И самият Костов "помага" на Бойко.
 Защо Бойко?
 Както ми каза по-мъдър от мен политик, Бойко народа възприема като един от тях, изборът му има за цел да омиротвори народа, за да не се вдигнат хората ,че е страшничко тогава за тези мутри. А Бойко си е един от тях!!!!!!! И от мутрите, които се докопаха лично до властта.


 Ами, НАРОДЕ, мърдай си ума! Друго не остава.



Гласувай:
2



1. ivesa - Не е оправдано да страним от политиката нито днес,
09.11.2009 18:59
нито утре.Без политика нищо няма да се промени към по-добро.
Дразнещо е твърдението от предизборния клип на БСП,че на София й трябвало по-малко политика.Мисля,че е тъкмо обратното.На София и трябва нова по-успешна политика от досегашните.А на България и трябва много морал в политиката.
Поздравления за постинга!:)))
цитирай
2. viki11 - Да, но е вярна приказката, че когато ...
09.11.2009 19:28
Да, но е вярна приказката, че когато всичко е наред хората живеят живота си и не се интересуват от политика.
У нас е точно обратното. Трябва да учим икономика и политология, за да спрем мръсните политици, чак нагли. Манипулатори от най-гнусните.
цитирай
3. universalnite000 - :) Да не ви разочаровам, но съм за...
10.11.2009 19:45
:) Да не ви разочаровам, но съм завършил икономика и мога да уверя, че предаваното е ПЪЛНА ВИРТУАЛНА ДИВОТИЯ ! Особено за индустрията - всеки нормално мислещ ще види, че нейният девиз се вмества в 3 думи : направи, използвай и изхвърли ! Всъщност това не е образование, а индоктриниране - точно както го правят и политиците ( да не говорим, че са ми предавали и действащи такива )
цитирай
4. ivesa - Хората престават да се интересуват от политика не само,
10.11.2009 20:32
когато живеят щастлив и подреден живот,но и когато са отвратени от политиката на политиците.Както виждаме,не спират опитите да ни отвращават,но ние не бива да се поддаваме на гнусни манипулации.Поздрави!:)
цитирай
5. andi2 - Най ми харесва, изразът -------...
10.11.2009 22:17
Най ми харесва , изразът --------->>>> Всички са едно
Поне според мен е така
:)
Ама на избори , нали все трябва да търсим по-малката злина .
:)
цитирай
6. viki11 - ivesa,
11.11.2009 09:03
така е, страним от отвращение!

Затова питам още в първото изречение: "Оправдано ли е?"
... да им дадем свобода на действията?
Кой да ги спре?
цитирай
7. viki11 - andi2,
11.11.2009 09:06
това не е просто мое мнение.
Имах в ъзможността, дори щастието, да съм съвсем в близък кръг до "купонясващите" политици. Чух го, не го измислих. Те имат споразумение да се обединят...срещу народа.
А вчера го казаха и в един филм за 10 ноември, свалям шапка на БТВ-репортерите. Това е реално споразумение, когато БКП се съюзява, за да крадне от натрупаното от "УПАДЪЧНИЯ" социализъм. Е, вече го откраднаха, вече сме като бедна капиталистическа страна.

Същото споразумение правеше нашата фирма с другите фирми по същото време срещу клиентите!!!
Това е факт.
цитирай
8. viki11 - universalnite000,
11.11.2009 09:18
да не ви разочаровам, аз нямам нищо общо с икономиката, освен че се самообразовам по малко. Но това, което като образован икономист пишете, е ... доста неясно.
Все пак, ако става въпрос за икономически трикове, ще кажа, че те не могат да минат без народа. Един продукт ще се продаде като моден, ако народа е достатъчно тъп, за да се поддава на модата!
А да не забравяма, че съотношението на населението е 10% към 90%, така че една малка част от народа да реши да действа, силата е много по-голяма от тази на паралиите с 10%. СТига да има кой да ги поведе.
Между другото, затова се боят най-много от това. От действтията на народа.
Щото като ги убият нищо не им помага, а при един сблъсък, при едни жертвоготовни гладни хора всичко е в ъзможно.
Не ми казвай, че народа е безсилен, защото всеки да даде по 1 става около 5 милиона!!! Нека оставим 2 милиона българи като паралии и бебета. (Но аз лично с дете, а друга майка с бебе сме спирали целия град, и политиците, нека убият бебе!!! - и бебетата са част от борбата и тези гладни-условно казано- 90%).
Ебава им се майката и на икономистите, ако спрем да им лижем задниците и да им робуваме. Винаги има алтернатива.
Представи си, че 5милиона българи потърсят работа в целия свят. Възможностите са непредвидими, въпреки че можем да предполагаме. Винаги можеш да изненадаш един икономист, п овярвай ми!!! И тъпия Иван Костов мога да го изненадам, още повече, че е суетен и тъп..."икономист". Ако беше икономист, нямаше да съсипе българската икономика, а щяхме да купуваме БГ, а не да спре българската захар, за да внася той и да помага да Самоковеца да забогатява с помощта на хора ОТВЪН. Къде е т ук развитието на БГикономиката?
Твоето образование е неподходящо.
Искам народа да прогледне, но за други неща, не за икономическите закони, дадени от друг. Чети между редовете и по улиците също.

И съм чела една хубава статистика.
Има много икономисти и счетоводители, които са много по-бедни от хора, които нямат образованието - това в училище. И не само Бил Гейтс. Т.е. икономиката не е това, което си учил, тя е повече от това. Иначе нямаше да учим различни неща в различните университети по света, защото истината е само една. Но е трудно постижима. :)
Засега хубавото е да намерим "златната среда" поне.

Да кажа......самообразовайте се! :))))))

Не си виждал силата на умните хора. Но нашите още са доста тъпи, нали затова пускат порно и реклами на Водка ФЛИрт, за да направят от българите ТЪПАНАРИ.
...защото се страхуват от тях
затова ги и убиват, ако са единици умните
...от страх и алчност
хора са, също са предсказуеми
цитирай
9. universalnite000 - :) Разбира се, че обикновените хора ...
11.11.2009 14:32
:) Разбира се, че обикновените хора могат - неслучайно Махатма Ганди казал на английското колониално правителство : " 100 000 англичани не могат да управляват 300 млн. индийци, ако тези индийци не им сътрудничат " . Като конкретен пример колко е вярно това ще дам успехът на обикновените хора в Англия в борбата им срещу наложеният по времето на Тачър плосък данък ( познато явление, нали ? ) - след масови протести и кампании за неплащане на този данък правителството й било принудено да го отмени ! Ето как единството носи резултат.... Всъщност ако трябва да дам определение на власт , то би било следното : тя е една ИЛЮЗИЯ и се изразява само в способността на някого да убеди останалите хора чрез алгоритми от манипулации, че има власт над тях ! Това е чистата истина ....
Също така те подкрепям за самообразованието - както отбелязах , това икономическо образование е просто за да има нов "фураж" за системата .... затова и аз се зарекох , че няма да играя по тези правила и ще правя всичко възможно да споделям с другите хора своите виждания за подобни бастиони на ума - а нека всеки да прецени как да приеме изнесената информация ...
За рекламите едва ли има какво да добавя - освен че когато ги пускат по тв аз веднага го изключвам , с което изглеждам странен в очите на другите , но ... не ми пука :)
В следващи статии ще изложа мнение какви алтернативи виждам на тези икономически, политически и религиозни лудости, които искат да ни втълпят , а дотогава - успех и вдъхновение от мен !
цитирай
10. ivesa - viki11,
11.11.2009 20:40
всички,които няма да си позволим пасивно поведение на изборите.Поздрави!:)))
цитирай
11. viki11 - Благодаря! И аз не знам точно, ...
12.11.2009 13:31
Благодаря!

И аз не знам точно, но търся отговори.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: viki11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 907173
Постинги: 139
Коментари: 684
Гласове: 9432
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031